Inner Connection / Belső kapcsolat - Rooibos Chai Tea keverék 10x2g

Inner Connection / Belső kapcsolat - Rooibos Chai Tea keverék 10x2g

KIÁRUSÍTÁS

Inner Connection / Belső kapcsolat - Rooibos Chai Tea keverék 10x2g . Még a legjobb barátaid és tanácsadóid sem mondhatják meg, hogy mit tegyél. Merre tartasz? A legnagyobb bölcsesség benned van. A kakukkfű és a rooibos egyesítik finom ízüket az érzékeiddel, és egy csésze e finom teával megtalálod, amit keresel.

1750 HUF Áfá - val

1 pcs x 1 = 1   1750 HUF

.: Kiárusítva

Gyártó: Hari Tea

Gyógynövények és fűszerek rooibossal.

Rooibos * (52%), kakukkfű *, citromfű *, mézes ág *, kardamom *, borsmenta *, fahéj *, kurkuma gyökér *, fekete bors *, citrommirtusz *, citromlé *, narancshéj *, rózsaszirmok *. * = bio és szárított

10 teafilter - 20 g / 5-6 perc - 100°C

Több a kategóriából

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

* (Kötelező)

Új kérdés a termékhez

Ellenőrző kód

i

* (Kötelező)

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használattal kapcsolatos adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az „Összes süti elfogadása" gombra kattintva kifejezi hozzájárulását az adatkezeléshez. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés