Ayurveda teák

 

cm

 

Megjeleníteni:

 

 

HARI TEA  -  Hozd be a templomot az otthonodba

A gyógynövényekkel való gyógyítás hagyománya által inspirálva négy kategóriát mutatunk be, amelyeken keresztül a kiegyensúlyozott és harmonikus élet elérésére törekszünk. Egy doboz Hari tea kinyitása olyan, mintha egy templom kapuját nyitnánk ki. A csomagolás, a nevek és a kifinomult keverékek (receptek) arra ösztönzik Önt, hogy megtapasztalja a Hari tea finom és egzotikus ízvilágát. Fedezze fel a prémium pamut teafiltereket, amelyek mindegyike be van csomagolva, hogy az aromát is megőrizze. Így a gyógynövények és fűszerek intenzitása tovább élhet.

 

 

SHOTI MAA  - Nyisd meg a lehetőségeidet

Az egészséget holisztikusan közelítjük meg. Hagyományos és kevésbé hagyományos gyógynövényeket és fűszereket keverünk, hogy a meditáció vagy a jó közérzet és a relaxáció élményét nyújtsuk: a Shoti Maa teák egyszerűen finomak. Mindenki, aki szeret egy jó csésze teát, értékelni fogja őket.

 

 

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használattal kapcsolatos adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az „Összes süti elfogadása" gombra kattintva kifejezi hozzájárulását az adatkezeléshez. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés