Mystery of Desire / A vágy titkai - Choco Chai teakeverék 10x2g

Mystery of Desire / A vágy titkai - Choco Chai teakeverék 10x2g

KIÁRUSÍTÁS

Mystery of Desire / A vágy titkai - Choco Chai teakeverék 10x2g . Mi történik az érdektelenség és a vágy ébredése között? Az egyik percben az érdeklődésed kényelmesen pihen; a következőben úgy tűnik, hogy minden sejtedet aktiválja. Kémiai okok miatt? Egy illat, ami visszavisz egy másik időbe? Egy zavar az elektromágneses mezőben? Talán jobb, ha néhány dolgot ismeretlenül hagyunk. A vágy rejtélyét ünnepeljük... és a csokoládé és a chili rejtélyét is.

1750 HUF Áfá - val

1 pcs x 1 = 1   1750 HUF

.: Kiárusítva

Gyártó: Hari Tea

Gyógynövények és fűszerek, kakaóhéjjal.

Kakaóhéj * (54%), ánizs *, szederlevél *, búzavirág *, gyömbér *, hibiszkusz *, fahéj *, kurkuma gyökér *, fekete bors *, kókusz *, levendulavirág *, chili paprika * (1%), vanília * (1%), természetes aroma, rózsaszirmok *. * = bio és szárított

10 teafilter - 20 g / 5-6 perc - 100°C

Több a kategóriából

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

* (Kötelező)

Új kérdés a termékhez

Ellenőrző kód

i

* (Kötelező)

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használattal kapcsolatos adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az „Összes süti elfogadása" gombra kattintva kifejezi hozzájárulását az adatkezeléshez. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés