In Harmony / Harmóniában - Golden Chai teakeverék 10x2g

In Harmony / Harmóniában - Golden Chai teakeverék 10x2g

KIÁRUSÍTÁS

In Harmony / Harmóniában - Golden Chai teakeverék 10x2g. Miből készült? A legelemibb elemekből: föld, víz, tűz, levegő és éter. Valószínűleg nem sokat gondolsz rájuk, de ha kibillennek az egyensúlyukból, azt érezni fogod. Élvezze az egyensúlyban lévő életet fekete teával és a chai fűszerek megfelelő egzotikus keverékével. Inspiráló.

1750 HUF Áfá - val

1 pcs x 1 = 1   1750 HUF

.: Raktáron
Szállítási határidő: Csütörtök 20.6.2024

Gyártó: Hari Tea

Fűszeres és gyógynövényes infúzió fekete teával.

Fekete tea * (30%), mézes ágacska *, fahéj *, gyömbér *, kardamom *, fekete bors *, narancshéj *, szegfűszeg *, kurkuma gyökér *, rózsaszirmok *. * = bio és szárított

10 teafilter - 20 g / 5-6 perc - 100°C

Több a kategóriából

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

* (Kötelező)

Új kérdés a termékhez

Ellenőrző kód

i

* (Kötelező)

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használattal kapcsolatos adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az „Összes süti elfogadása" gombra kattintva kifejezi hozzájárulását az adatkezeléshez. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés