Miért nálunk vásároljon

 

cm

 

Miért nálunk vásároljon?

Rendelését gyorsan kiszállítjuk. Saját raktárral rendelkezünk, ahol a kínált áru 100%-a található. Ha a termék mellett kigyullad a "raktáron" felirat, akkor ez a termék azonnali kiszállításra kész Nesvady-i raktárunkból. 10:00 előtti rendelés esetén az áru a következő munkanapon úton van hozzád :-). A pénteki és hétvégi rendeléseket azonnal hétfőn szállítjuk.

A szállítási költséget mi álljuk Ön helyett - ha 50 euró felett rendel, akkor ingyenes a kiszállítás. TIPPünk: e-shopunk bank- és hitelkártyát is elfogad. Ha a kártyás fizetést vagy banki átutalást választod, a fizetésen is spórolsz :-). Az árucserét nem tárgyaljuk. Egyszerűen kicseréli vagy csak visszaküldi. Gyakori, hogy 14 napon belül visszaküldik vagy kicserélik, felesleges beszélgetés nélkül.

2017 óta foglalkozunk élelmiszer-előállítással, zöldség-gyümölcs feldolgozással. Kezdettől fogva minőségi alapanyagokra és minőségi termékek kibocsátásával minőségi szolgáltatásra tettünk fogadást. Ha kérdése van, vagy tanácsra van szüksége, forduljon hozzánk, minden munkanapon 09:00-15:00 óráig állunk rendelkezésére.

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használattal kapcsolatos adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az „Összes süti elfogadása" gombra kattintva kifejezi hozzájárulását az adatkezeléshez. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés