CSALÁDI CHILLIFARM VAGYUNK, SAJÁT CHILLI TERMESZTÉSSEL ÉS FELDOLGOZÁSSAL

RÓLUNK

Családi gazdaság vagyunk, saját chilitermesztéssel és hagyományos zöldség- és gyümölcsfeldolgozással. Mióta 2016-ban elindítottuk "házi konyhánk és garázsunk" vállalkozásunkat, a becsületes élelmiszer-előállítás márkájává váltunk, amelyet a saját terményeinkből származó, gondosan feldolgozott minőségi és természetes alapanyagok inspirálnak.

cm

 

TERMESZTÉS


A paprikatermesztés "a vérünkben van", a dél-szlovákiai Nesvady városunk már Csehszlovákiában is a zöldségtermesztés világegyetemének központja volt. A paprikát üvegházban és szabadon termesztjük a kertben közvetlenül a gazdaságunkban.

cm

 


GYÁRTÁS


2018-ban építettünk egy modern, magas higiéniai színvonalú és a szükséges termelési kapacitással rendelkező gyártócsarnokot adminisztrációval és raktárral.

cm

 

EGÉSZSÉGES ÉLELMISZER = VEGYSZERMENTES


Egészséges élelmiszereket gyártunk minden ínyenc számára, aki értékeli a fűszeres termékeket, amelyek nem tartalmaznak etikát, tartósítószert, sűrítőanyagot vagy keményítőt - egyszerűen 100% NATURAL.

100natural

 

A KEVESEBB TÖBB


A chilitermékeket kis tételekben állítjuk elő, a legnagyobb gondossággal és szakértő felügyelettel a termesztéstől a gyártáson át a csomagolásig minden lépésnél.

CM

 

A CÉL A MINŐSÉG ÉS AZ ELÉGEDETT ÜGYFÉL


Az élelmiszer-előállítás egy összetett út, és ha ehhez hozzáadjuk azt a követelményt, hogy ne csak biztonságos, hanem kivételes és ízletes termékeket is előállítsunk, még nagyobb kihívást jelent. Persze néha mi is hibázunk, de mindent megteszünk a sikerért! Amikor valamire vállalkozunk, a legjobbak akarunk lenni benne.

"A célunk az, hogy egészséges és minőségi termékeket hozzunk létre - olyanokat, amelyeket habozás nélkül kínálnánk szeretteinknek."

cm

 

DÍJAK

2019-ben részt vettünk a 5th World Hot Sauce Awards globális chili termékértékelő versenyen, azonnal visszajelzést kaptunk, hogy jó úton haladunk a siker felé - gyönyörű díjat nyertünk a szószok területén, amelyek ma is a fő termékeink. A díjat a Mézes-Homoktövis Chilli szószért kaptuk, a gyümölcsös csípős szószok divíziójában 3. helyezéssel.

Ezután nem indultunk több versenyen, mert nem maradt sem időnk, sem energiánk - a kemény munkára és a termékeink sikerére koncentráltunk a vásárlóinkkal - nincs ennél fontosabb számunkra.

 cm

 

 

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használattal kapcsolatos adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az „Összes süti elfogadása" gombra kattintva kifejezi hozzájárulását az adatkezeléshez. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés