POSTAKÖLTSÉGEK ÉS SZÁLLÍTÁS

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az árut a lehető legjobb minőségben és a lehető leggyorsabban eljuttassuk Önhöz. Az első szempont a mi kezünkben van, a másodikat pedig a partnereink - fuvarozóink - kiválasztásával igyekszünk a lehető legnagyobb mértékben befolyásolni.

cm

  

AZT A SZABÁLYT KÖVETJÜK, HOGY MINDIG AZ ÁR BESZÉL ELŐSZÖR

  • Kézbesítési pont - a megrendelt árut átveheti az Ön által választott kézbesítési ponton. Ez egy elegáns és modern szállítási mód.
  • Futár - a leggyakrabban használt szállítási mód. A futár közvetlenül az Ön otthonába vagy munkahelyére szállítja a csomagot.

A kiszállítás általában 2-4 munkanapot vesz igénybe

Szállítási költség:

  • Kézbesítési pont 1900 Ft
  • Futár 1900 Ft
  • a banki átutalással és az online fizetéssel nem kell fizetni, ezek ingyenesek.

  

HA 10:00 ELŐTT RENDELSZ, MÉG MA SZÁLLÍTUNK

Ha reggel 10 óra előtt elküldi nekünk a megrendelését, biztos lehet benne, hogy még aznap elküldjük az árut (az áru raktáron van - ez mindig a termék mellett van feltüntetve). Néha még a 12:00 óra előtt leadott megrendelések esetén is ilyen gyorsan meg tudjuk csinálni, de ezt nem tudjuk 100%-ban garantálni. Ha azonban probléma merülne fel a megrendelésével, azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot, és azonnal megoldjuk a problémát. A megrendelés Magyarországra történő kiszállítása ezután 2-4 munkanapot vesz igénybe.

cm

  

AZ ÁRUKAT KÖVETKEZETESEN, TÖRÉSMENTESEN CSOMAGOLTÁK BE

A postaköltség tartalmazza a szállítási és kezelési költséget, ezért minden küldeményt becsületesen csomagolunk, hogy az áru útközben semmilyen módon ne sérülhessen meg. A chiliszószok például védőbuborékfóliába csomagolva és a biztonság kedvéért papírdobozban érkeznek. Gondoskodunk a csomagolt áru minőségéről, hogy Ön a legapróbb részletekig elégedett legyen. cm


A WEBÁRUHÁZBÓL SZÁRMAZÓ ÁRU LOGISZTIKÁJA

Áruink közvetlenül a saját raktárunkból indulnak el cégünk csomagolótermével. Ennek köszönhetően garantálni tudjuk az első osztályú minőséget és a gyors kiszállítást.

 

BÁRMILYEN PROBLÉMA ESETÉN, KÉRJÜK, NE HABOZZON KAPCSOLATBA LÉPNI VELÜNK

Bízunk benne, hogy az áru szállítása a fent leírtaknak megfelelően történik. Mindazonáltal, ha bármilyen apróságot észlel a szállítás során, ami nem tetszik Önnek, nagyon örülnénk, ha írna vagy felhívna minket. A visszajelzés a legfontosabb elem számunkra, hogy folyamatosan fejlődhessünk.

cm

 

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használattal kapcsolatos adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az „Összes süti elfogadása" gombra kattintva kifejezi hozzájárulását az adatkezeléshez. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés