AZ ÁRU VISSZAKÜLDÉSE

AZ ÁRU VISSZAKÜLDÉSE

Olyan árut szállítottunk, amely nem felel meg Önnek, vagy egyszerűen csak valamiért nem elégedett vele, meggondolta magát a vásárlással kapcsolatban? Higgye el, igyekeztünk a legnagyobb gondossággal és felelősséggel kezelni a megrendelését, és megértjük, milyen kellemetlen, ha nem elégedett a megvásárolt áruval. Szeretnénk, ha nem csak velünk, hanem termékeinkkel is elégedett lenne, ezért készek vagyunk azonnal foglalkozni a visszaküldési kéréseivel.

  • Ha igényt kíván benyújtani, kérjük, tájékozódjon a Reklamáció oldalon.

Minden vásárlónk az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti az árut, akár indoklás nélkül is (de a fejlesztés érdekében nagyon örülnénk, ha őszinte lenne velünk, és indokot adna).

 

MILYEN FELTÉTELEK MELLETT KÜLDHETI VISSZA AZ ÁRUT?

  • Az árunak teljesnek és bontatlanul, a leszállított állapotban kell lennie.
  • Az áru és a címke nem lehet sérült
  • Az áru visszaküldésével kapcsolatos postaköltségeket a vevő fizeti, javasoljuk, hogy a visszaküldött árut az áru értékének megfelelő összegre biztosítsák.


VISSZATÉRÉSI ELJÁRÁS

  1. A visszaküldött áruval együtt csatolja a csomaghoz az adószámlát, a visszaküldés okának rövid leírásával. Örülünk, ha ide írja a visszaküldés okát, hogy tudjuk, mit kell tennünk a továbbiakban a javítás érdekében.
  2. A leírást és a számlát mellékelje a csomaghoz, amely a teljesen visszaküldött árut tartalmazza. A csomagot úgy kell csomagolni, hogy a csomagolás kellőképpen megakadályozza a termék sérülését a szállítás során, nem vagyunk felelősek a hozzánk történő szállítás során keletkezett károkért
  3. Küldje a postacímünkre - klasszikus módon, természetesen utánvét nélkül :-) Cím: Chilli Manufaktura, Priemyselná 2871/8, 946 51 Nesvady, Szlovákia.

 

MENNYI IDEIG TART A VISSZATÉRÍTÉS?

Kérését általában a küldemény kézhezvételétől számított 7 munkanapon belül feldolgozzuk.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Megpróbáltuk leírni a legfontosabb dolgokat. Mindazonáltal, ha bármilyen kérdése van az állításokkal kapcsolatban, kérjük, bármikor forduljon hozzánk bizalommal. Természetesen a teljes Általános Szerződési Feltételek is az Ön rendelkezésére állnak, ahol mindent szóról szóra megtudhat.

cm

Ing. Ladislav Haris, PhD.
A Chili Manufaktura alapítója és élelmiszer-technológiai szakembere

 

logo

 

 

 

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használattal kapcsolatos adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az „Összes süti elfogadása" gombra kattintva kifejezi hozzájárulását az adatkezeléshez. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés