VÁSÁRLÁS A CHILLIMANUFAKTURA.HU WEBÁRUHÁZBAN

 

HOGYAN VÁSÁRLJON

A Chilli Manufakturánál a hét 7 napján és a nap 24 órájában nyitva vagyunk. Amikor csak kedve támad valami különlegeset vásárolni magának vagy szeretteinek, nézzen körül webáruházunkban, és válasszon széles kínálatunkból. A kiválasztott termékeket a kosárba helyezheti, amely végigvezeti Önt a vásárlás következő lépésein.

Ha tanácsra van szüksége a tételek kiválasztásával kapcsolatban, vagy ha bizonytalan az online vásárlással kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Elérhetőségeinket ezen a linken találja, és ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek telefonon keresztül a rendeléssel kapcsolatban.

Minden vásárlót arra biztatunk, hogy regisztráljon nálunk, mielőtt először vásárolna. Ez azonnali kedvezményeket biztosít Önnek a vásárlás során.

 

 

Létrehozhat egy rendelést ...


CM 

AZ ONLINE ÁRUHÁZBAN CHILLIMANUFAKTURA.HU

 


CM

TELEFONON A +421 905 335 691  (Hé-Szo 8:00 – 12:00)

 

 

CM  

ÍRJON E-MAILT A  SHOP@CHILLIMANUFAKTURA.EU -RA

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használattal kapcsolatos adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az „Összes süti elfogadása" gombra kattintva kifejezi hozzájárulását az adatkezeléshez. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés