Fizetési lehetőségek

 

cm

 

A fizetést a megrendelőlap kitöltésekor választja ki. Válaszd ki a hozzád jobban illőt:

 

  • Online fizetés (VISA/MasterCard/Maestro) vagy átutalás a kiválasztott bankok internetbankján keresztülKreditna karta
  • Online azonnali internetes banki átutalás a GoPay fizetési átjárón keresztül. A GoPay fizetési átjáróra való átirányítás után a bal felső ablakban válassza ki a fizetési mód banki átutalásra váltását, és válassza ki a sajátját a bankok listájából.
  • Online ApplePay APPLE pay 
  • Online fizetés PayPal fiókkal   paypal
  • Dobierka - platba pri prevzatí tovaru (v prípade dobierky sa účtuje poplatok 1€ k cene dopravy)

A megrendelés elküldése után a rendszer kéri a szükséges kártya/IB adatok megadását. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a világ szinte bármely kártyájáról fogadjon fizetést. A teljes kártyás fizetési folyamat egyszerűvé, kényelmessé és biztonságossá válik az Ön számára. Támogatott fizetési kártyák listája: VISA, MasterCard, Maestro, online banki átutalás.

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használattal kapcsolatos adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az „Összes süti elfogadása" gombra kattintva kifejezi hozzájárulását az adatkezeléshez. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés