Egész szárított chilli paprika
Elkészítés: A száraz darabokat főzés közben közvetlenül az ételbe tegyük, vagy forrásban lévő vízzel leöntjük és 25 percig állni hagyjuk (rehidratálás), majd szükség szerint felhasználjuk a receptben. Porrá, vagz durvább darabokra is darálhatjuk.
Jalapeno
Csípősség: 10 000 SHU-ig. Felhasználás: klasszikus alapanyag minden ételtípushoz, enyhén csíp. A csípősség egyenetlenül oszlik el a paprikában, a legmagasabb a magokkal rendelkező területen. Kiszerelés: 5g (2-4db) Termesztett: Szlovákiában
Habanero
Csípősség: 250 000 - 350 000 SHU. Felhasználás: mindenféle ételhez adalék, erős csípősség. A csípősség egyenetlenül oszlik el a paprikában, a legmagasabb a magokkal rendelkező területen. Kiszerelés: 5g (2-4db) Termesztett: Szlovákiában
Carolina Reaper
Csípősség: 1 500 000 - 2 200 000 SHU. Felhasználás: mindenféle ételhez adalék, extra csípős. A csípősség egyenetlenül oszlik el a paprikában, a legmagasabb a magokkal rendelkező területen. Kiszerelés: 5g (2-4db) Termesztett: Szlovákiában
Több a kategóriából
Nincs hozzászólás
4490 HUF
Új hozzászólás